Sticker BeeStick - showroom - decoratiune interioara - amenajari interioare - obiecte de decor interior

Produsele Mele Produs(e): 0 Total : 0 lei
Home
ShowRoom - BeeStick ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK - Bucuresti

ShowRoom - BeeStick ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK - Bucuresti


ShowRoom BeeStick (ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK) !
Calea Rahovei, nr. 266 - 268, corp 61, Et. 4, Camera 21 A, sector 5, Bucuresti
TEL : 075 114 5179

Luni / Vineri : 09:00 / 18:00

Sambata / Duminica: INCHIS

 

 


Iata si cateva imagini din showroom-ul nostru :

 

Cine e BeeStick in cateva cuvinte


Incepand cu lansarea lui pe piata din Romania, Mai 2010, BeeStick si-a creat o comunitate importanta pe FaceBook de mai bine de 190 000 de fani care in fiecare zi comunica ca echipa noastra despre produsele noastre, imaginile trimise de clientii nostri si alte informatii importante precum sfaturi de asortare a culorilor, etc. Daca nu sunteti inca Fan BeeStick pe FaceBook, nu mai asteptati nicio clipa, abonati-va.

 

Conceptul BeeStick (www.sticker-decorativ.ro) :

BeeStick isi propune sa va ajute sa reinnoiti cu regularitate decorarea interiorului casei dumneavoastra asa cum va doriti. Fiecare model de sticker, ales pe gustul dumneavoastra, are ca scop sa va ajute sa afirmati personalitatea proprie interiorului dumneavoastra. Stickerele subliniaza universul decorativ pe care l-ati gandit punand in valoare o camera, imbracand un perete, completand mobilierul. Acest concept nou pe piata Romaneasca evidentiaza dorinta de a scoate din banal locul in care va petreceti cea mai mare partea a zilei. Extrem de usor de aplicat si cu modele foarte diversificate atat in ceea ce priveste dimensiunile cat si culorile, stickerele sunt elementele de decoratiune interioara de ultima moda.

 

Firma :

BeeStick s-a nascut din pasiunea pentru forme si pentru culori ale creatorilor sai dintre care unii sunt diplomati ai facultatii de Arte Plastice. Obisnuiti sa caute solutii estetice si design-uri inovante pentru decorarea interiorului, acestia au dorit sa combine o productie de calitate artizanala cu un serviciu reactiv, cu respectul clientului intr-o structura in care know-how-ul si satisfactia clientului sunt prioritare. Fiecare sticker este fabricat la comanda, individual. Pentru o calitate sporita, etapele finale ale fabricarii sunt realizate manual. Fabricarea si expedierea sunt efectuate in termen de 24 - 48 de ore pentru ca sa puteti beneficia de stickerul comandat in cel mai scurt timp posibil. Nivelul calitatii se regaseste si in serviciul client : un numar de telefon va este pus la dispozitie pentru orice informatie suplimentara : 075 114 5179 sau un email contact@sticker-decorativ.ro.

 

Linkuri utile :

 

 

 
 
 

Sticker BeeStick - showroom - decoratiune interioara - amenajari interioare - obiecte de decor interior