Cadouri inedite - autocolante decorative perete - stickere decorative BeeStick

Produsele Mele Produs(e): 0 Total : 0 lei
HomeInformatii utile
Cand si unde folosim autocolantele de perete

Cand si unde folosim autocolantele de perete

Majoritatea, cand cauta un model de sticker de perete au in minte o amplasare bine definita, la ei acasa, in coltul « x » din spatele canapelei « y ». Dar ce-ar fi sa vedem unde s-au mai gandit si altii sa lipeasca autocolantele de perete ?

Autocolant decorativ pe o chiuveta

Foarte interesanta ideea Patriciei Urquiola! Unde mergem cand vrem sa refacem baia? Mergem la magazinele de bricolaj binecunoscute sau magazine precum Ikea, Mobexpert, BricoStore, etc..si pana la urma, mobilierul din jurul elementelor este diferit dar chiuveta tot chiuveta ramane. Ce-ar fi sa imbogatim putin aspectul ?

 

Foarte frumos !

Sticker decorativ pe pahare

La ce bun sa platesti o caruta de bani pe pahare din cel mai frumos decorate cand poti foarte bine sa cumperi pahare banale pe care sa le decorezi cum iti place aplicand stickere decorative ?

Hai sa privim si partea practica. Cand organizati o petrecere, puneti deoparte un stoc de stickere decorative diferite astfel, fiecare invitat isi va putea lipi un sticker decorativ unic pe pahar evitand sa il caute toata noaptea si mai ales, evitand ca altii sa ii bea continutul !

 

Interesant, nu ? Sigur veti impresiona pe toata lumea cu paharele decorate astfel.

 

V-a  stat ceasul ? Un singur autocolant de perete e de ajuns pentru a il repune in functiune !

Este necesar sa puteti arunca o privire rapida catre ceasul din camera ca sa stiti cum sa va organizati ziua.  Un ceas in fiecare camera poate fi necesar dar de multe ori gasim ca este poate prea mult…

Dar putem face ca ceasul sa fie diferit de la o camera la alta. Cum ? evident, folosind stickerele decorative. Este de ajuns sa recuperam motorasul de la unul din ceasurile pe care le aveti deja si sa comandati stickerul de perete in forma de ceas care va place cel mai mult.

Iata un exemplu de astfel de ceas realizat dintr-un sticker decorativ si motorasul recuperat de la un alt ceas.

 

O idee simpla si originala si mai ales, inlocuibila. Poate ca stickerul decorativ nu va mai place. Mecanismul ramane acelasi, se inlocuieste numai « look-ul »

 

Sursa : www.deco-casa.ro

 
 
 

Sticker decorativ - autocolante decorative - autocolant decorativ - autocolante perete