Informatii utile: Aflati mai multe despre stickerele decorative, cum se aplica acestea si ce trebuie sa stiti inainte de a va lansa in decorarea interiorulu casei dumneavoastra.

Produsele Mele Produs(e): 0 Total : 0 lei
HomeInformatii utile
Despre ceasurile BeeStick

Despre ceasurile BeeStick

Am ales cele mai bune mecanisme pentru ceasurile sticker BeeStick!

Comandam mecanismele din Olanda de la Karlsson unde au trecut testele de calitate. Finisajul este deosebit. Mecanismul este livrat in ambalajul original, sigilat asadar dvs. sunteti prima persoana care-l deschide!

 

Cele 2 nuante pe care le folosim sunt Negru si Argintiu. Ele sunt potrivite cu modelul de sticker conform modelului. Daca doriti o alta culoare a mecanismului, selectati butonul "Doriti alta combinatie?" care se afla imediat sub sectiunea dimensiune/pret.

 

Diametrul ceasului este de 44 cm. Raza minutarului este de 22 cm, orarului de 16 cm. Mecanismul central are diametrul de 17 cm si grosimea de la perete de 2,3 cm (23 mm) la care se adauga axele limbilor. Mecanismul este de tipul "silent continuous sweep clock movements" si nu produce niciun sunet care poate fi auzit, sunt extrem de silentioase.

 

Bateria de 1,5 V nu este inclusa. Recomandam baterii alcaline de buna calitate si inlocuirea lor odata pe an.

 

Pachetul contine un holzsurub cu diblu. Pentru montarea pe perete este necesar sa se execute o gaura cu un burghiu de 8 mm. Surubul este recomandat sa fie lasat in afara peretelui aproximativ 1 cm pentru a forma un umar ideal pentru agatatoarea mecanimului. Stickerele au marcate cu precizie locul in care se va efectua gaura. Nu sunt necesare masuratori auxiliare in afara de pozitionarea orizontala a ceasului care va revine dvs.

Cum se aplica un ceas sticker de perete:

Imagini cu mecanismul:

Ceas sticker Beestick Ceas sticker Beestick Ceas sticker Beestick
Ceas sticker Beestick Ceas sticker Beestick

 
 
 

Informatii utile : Cine este BeeStick si cum va poate ajuta sa va decorati casa cu un simplu click ! decoratiuni interioare si amenajari interioare