Informatii utile: Aflati mai multe despre stickerele decorative, cum se aplica acestea si ce trebuie sa stiti inainte de a va lansa in decorarea interiorulu casei dumneavoastra.

Produsele Mele Produs(e): 0 Total : 0 lei
HomeInformatii utile
Cum se dezlipesc

Cum se dezlipesc

Avantajul folosirii stickerelor decorative este ca daca v-ati plictisit de ele sau daca s-a schimbat anotimpul si vreti sa redecorati interiorul casei dumneavoastra, le puteti dezlipi fara sa stricati peretele. Este un atu major daca stam bine sa ne gandim intrucat chiar si atunci cand agatam un tablou pe perete trebuie sa facem o gaura si daca intr-o zi vrem sa ii schimbam locul... peretele trebuie reparat.

Cu stickerele decorative scutiti timp, bani si efort.

 

Gata, a venit momentul si vreti sa inlocuiti stickerul cel vechi cu un autocolant de perete nou nout si in ton cu anotimpul. Cum trebuie sa faceti aceasta manevra?

 

Mai intai, pregatiti un feon, sa il aveti la indemana in caz ca e nevoie. Apoi, incercati cu o miscare delicata, sa dezlipiti un colt al stickerului cu unghia.

In cazul in care stickerul a fost lipit pe o perioada mai lunga e posibil sa "opuna ceva rezistenta" si astfel intra in actiune feon-ul. Dupa ce ati trecut jetul de aer cald de mai multe ori pe suprafata stickerului, incercati din nou sa il dezlipiti. De data aceasta ar trebui sa mearga mult mai bine.

Trageti cu grija si destul de incet pentru a nu lasa urme de vinyl.

Si gata, peretele dumneavoastra este acum ca nou.

 

Iata cateva metode simple pentru a dezlipi stickerul de pe perete :

 

* Nu trageti brusc de sticker

* Daca stickerul a fost aplicat pe o suprafara fragila, evitati sa folositi un instrument ascutit

 

1. Imbibati un tampon demachiant cu apa cu sapun si apoi tamponati stickerul, ar trebui sa va ajute sa se dezlipeasca mai bine.

2. Acoperiti stickerul cu scotch apoi trageti usor de banda adeziva si stickerul ar trebui sa se dezlipeasca

3. Daca stickerul a fost aplicat pe tapet, atunci folositi o lama fina, nu folositi produse chimice pentru ca risca sa strice tapetul

4. Cea mai recomandata metoda : incalziti stickerul cu un feon folosit la uscarea parului, pentru a inmuia adezivul. Aceasta tehnica va va rapi putin mai mult timp dar este cea mai sigura.

 

Pentru oricare dintre metodele de dezlipire mentionate mai sus, incepeti cu unul din colturi pe care il dezlipiti usor apoi, incepeti sa dezlipiti tragand usor de sus in jos. Cuvantul magic este "rabdare" !

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, nu eztati sa ne contactati ! Spor la decorat !

 

 
 
 

Informatii utile : Cine este BeeStick si cum va poate ajuta sa va decorati casa cu un simplu click ! decoratiuni interioare si amenajari interioare