Pereti decorativi - decor perete - sticker decorativ BeeStick

Produsele Mele Produs(e): 0 Total : 0 lei
HomeInformatii utile
Cum se aplica un sticker decorativ BeeStick?

Cum se aplica un sticker decorativ BeeStick?

Stickerele BeeStick !

 

Fiecare sticker decorativ este livrat pe un suport de folie adeziva de foarte buna calitate, acoperit de o folie de transfer pentru a va facilita aplicarea lui pe perete.  Atasat, veti gasi de asemenea, un document cu indicatiile si sfaturile pentru ca aplicarea lui sa fie o reusita deplina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va invitam, in acelasi timp, sa cititi cu atentie rubrica « Cand si cum sa alegeti stickerele decorative ? » care ofera informatii valoroase asupra materialul din care sunt realizate stickerele decorative, despre dimensiuni si culori si mai ales despre suprafetele peretilor pe care stickerele decorative pot fi lipite.

 

Sticker-decorativ.ro nu este responsabila pentru o aplicare defectuoasa a stickerului decorativ.

 

In acelasi timp, suntem la dispozitia dumneavoastra pentru intrebari la adresa de mail : contact@sticker-decortiv.ro

 

Iata etapele pe care trebuie sa le urmati pentru o aplicare de succes a stickerului dumneavoastra de perete :

 

Pregatiti cu grija suprafata de aplicare

 

Stickerele decorative se lipesc cel mai bine pe suprafete netede, fara asperitati, curate si uscate (lasati vopseaua proaspat aplicata sa se usuce timp de 2 saptamani)

 

Masurati, cantariti, evaluati si pana la urma decideti amplasamentul autocolantului pe perete.

 

Puteti chiar sa folositi un scotch cu un grad de aderenta nu prea puternic  (zidarii stiu despre ce e vorba) ca sa pozitionati provizoriu stickerul pe perete si apoi sa il repozitionati si re-repozitionati, pana cand cadeti de acord.

 

Dezlipiti partea de hartie a stickerului

 

Pentru a pastra pozitia exacta pe care ati ales-o, va sfatuim sa lipiti partea superioara a stickerului pe perete si sa treceti cu palma peste folia de transfer pe care este lipit stickerul pentru a-l fixa provizoriu pe perete.

 

Folositi cu incredere racleta din plastic sau un card

 

Odata dezlipit tot suportul din hartie si folia de transfer aplicata pe perete de o maniera provizorie, treceti cu incredere racleta din plastic (daca nu aveti, puteti folosi o cartela, un card, orice obiect din plastic rigid) cu care frecati suprafata stickerului ca sa se lipeasca bine de perete.

 

Dezlipiti Folia de trasfer

 

Cand ati acoperit toata suprafata cu racleta, puteti sa incepeti sa retrageti folia de transfer. Cu grija si rabdare intrucat in cazul modelelor cu curbe fine este posibil ca stickerul de perete sa ramana prins pe folia de transfer. Continuati pana cand ati retras toata folia de transfer si va ramane stickerul in toata splendoarea lui.

 

Sfatul BeeStick !

Daca tot nu sunteti convinsi, puteti vizualiza video-ul nostru : Cum se aplica un sticker de perete !

 
 
 

stickere perete - autocolante decorative perete - sticker perete - sticker de perete