Amenajari interioare case ? decoratiuni casa ? stickere decorative BeeStick

Produsele Mele Produs(e): 0 Total : 0 lei
HomeInformatii utile
Ce este un sticker decorativ?

Ce este un sticker decorativ?

Cat de mult ne dorim ca la noi acasa sa nu fie ca in toate casele ? Doamnelor, cu toatele visam la o casa spatioasa, aerisita, fara bibelouri si tablouri grele, nu ? Solutia cu stickere decorative de perete pare sa vina in intampinarea asteptarilor tuturor. Autocolantele de perete au calitati care sunt greu de gasit : pot fi dezlipite cu usurinta, dau liber imaginatiei, sunt ieftine si sunt disponibile intr-un numar mare de culori!

 

De unde ideea cu stickere decorative ?

De la decorarea vitrinelor pana la decorarea peretilor nu a fost decat un pas. Conceptul autocolantelor de perete sau stickerelor de perete, cum mai sunt numite, a vazut lumina zilei in anul 2005 dar adevarata « celebritate » au cunoscut-o in 2007 si mai ales in Franta. Numeroase emisiuni de decoratiuni interioare si bricolaj au inceput sa includa stickerele decorative deoarece sunt usor de lipit si exista o gama foarte variata de modele.

 

Mai multe detalii despre conceptul de sticker de perete

 

Ce este un sticker decorativ?

 

Sa presupunem ca tocmai v-ati mutat cu chirie intr-un apartament cochet sau o garsoniera, unul din primele lucruri pe care le faceti, este sa va personalizati interiorul pentru ca acesta sa va semene intrucatva si in acelasi timp, sa va faca sa va simtiti « ca acasa ». Bine dar asta e destul de dificil din mai multe considerente : investitia, faptul ca nu e casa dumneavoastra si nu prea puteti sa gauriti toti peretii…atunci, stickerul decorativ este solutia cautata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Ieftin (preturile variaza in functie de dimensiunile stickerului, sa zicem ca se pot gasi stickere de perete mici cu 15 – 20 RON si se pot gasi stickere de perete mari de un metru si mai mult la peste 250 RON)
  • Usor de aplicat pe perete. Spre deosebire de tablouri, stickerul decorativ nu are nevoie de bormasina si de burghie pentru beton, el se lipeste.
  • Usor de dezlipit. Materialul sau vinylul din care sunt fabricate este unul de tip « temporar » adica adezivul este mai putin puternic decat la autocolantele pentru masini. Astfel, fie ca va mutati intr-o alta casa, fie ca v-ati plictisit si vreti sa schimbati cadrul, stickerul de perete se poate dezlipi foarte usor fara sa ramaneti cu varul in mana
  • Foarte design. Exista modele din cele mai variate, de la modele vegetale (frunze, copaci, etc) pana la modele de genul urban, tribal, etc. In acelasi timp, paleta de culori folosita pentru stickerele decorative este foarte larga astfel, daca peretii dumneavoastra sunt gri, puteti alege o culoare care sa se integreze perfect culorii de fond.
  • Personalizabile. Exista posibilitatea de a crea propriul dumneavaostra concept de sticker decorativ. Trimiteti o imagine si veti primi stickerul. Evident, costurile nu vor fi aceleasi dar daca sunteti plin de imaginatie, va puteti exprima cat de se poate de bine.

 

Si nu sunt decat cateva din avantajele unui astfel de concept. In ceea ce priveste dezavantajele….nu au fost semnalate pana acum. Piata stickerelor decorative in Franta este in plina dezvoltare si pasionatii sunt din ce in ce mai exigenti.

 

In Romania incep sa apara astfel de site-uri (in jur de trei sau patru) dintre care retinem www.sticker-decorativ.ro care pare sa aiba cel mai bun raport calitate – pret si care este si bine administrat.

 

Spor la decorat !

 
 
 

Informatii utile : Cine este BeeStick si cum va poate ajuta sa va decorati casa cu un simplu click ! decoratiuni interioare si amenajari interioare