Echipa Sticker Decorativ va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire. Nu ezitati sa ne contactati!

Produsele Mele Produs(e): 0 Total : 0 lei
HomeDespre noi
Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Preambul

Conditiile generale de vanzare descrise mai jos, se refera la relatiile contractuale intre orice utilizator al site-ului www.sticker-decorativ.ro si societatea comerciala S.C. STICK DECO S.R.L., al carui sediu se afla in Romania, Municipiul Bucuresti si avand CUI : 26750456.

Aceste Conditii Generale de Vanzare sunt singurele aplicabile si inlocuiesc orice alte conditii, cu exceptia derogarilor prealabile, exprese sau scrise.

STICK DECO S.R.L poate modifica de o maniera punctuala unele dipozitii din cadrul conditiilor generale, astfel, este necesar ca acestea sa fie citite sau recitite inainte de orice vizita pe site-ul www.sticker-decorativ.ro al societatii STICK DECO S.R.L. Aceste modificari se aplica incepand cu publicarea lor online si nu se pot aplica contractelor incheiate anterior acestei publicari. Fiecare cumparatura efectuata pe site este supusa conditiilor generale aplicabile la data efectuarii comenzii. Consideram ca prin validarea comenzii dumneavoastra pe site-ul www.stickeer-decorativ.ro, ati citit, sunteti de acord si acceptati conditiile noastre generale de vanzare.

Prin accesarea site-ului, va angajati sa respectati atat Conditiile Generale cat si Conditiile de Utilizare inscrise. Aceste Conditii generale de vanzare sunt accesibile in orice moment prin intermediul site-ului www.sticker-decorativ.ro in format digital permitand imprimarea acestora astfel incat consumatorul sa le poata reproduce sau salva. S.C. STICK DECO S.R.L. se angajeaza sa respecte toate prevederile Codului Consumatorului in ceea ce priveste vanzarea de bunuri la distanta.

Preturile

Preturile sunt afisate in RON cu TVA inclus si fara costurile de transport pe care le implica.

Produsele societatii STICK DECO S.R.L. sunt supuse taxei pe valoare adaugata din Romania. Preturile pot fi modificate oricand.

Promotiile

Societatea isi stabileste singura regulamentele concursurilor si promotiile pe care le organizeaza. Voucher-ele, reducerile client sau codurile promotionale nu sunt cumulabile si nu se aplica comenziloe ce contin produse ce sunt deja la reduceri de peste 29%. 

Voucher-ele, reducerile client si codurile promotionale se aplica comenzilor a caror valoare depaseste 120 lei si care nu contin produse ale caror preturi au fost deja reduse cu peste 29%. 

Comanda

Consumatorul ce doreste sa achizitioneze un produs il poate adauga, daca il doreste, la cosul de cumparaturi care va putea contine si alte articole pe care insusi consumatorul le va fi selectat si plasat in cosul de cumparaturi. Atunci cand consumatorul doreste finalizarea comenzii, acesta poate da click pe “Produsele Mele”. La click pe “Produsele Mele”, consumatorul este directionat catre o pagina care ii afiseaza o recapitulare a tuturor articolelor ce vor fi prezente in comanda si care ii da posibilitatea sa stearga articolele care figureaza in cosul de cumparaturi dar pe care nu le mai doreste. Consumatorul poate de asemenea, sa anuleze procedura si sa revina la cosul de cumparaturi fara sa fi validat comanda. Daca recapitularea continand preturile produselor si costurile de transport anuntate pe site-ul www.sticker-decorativ.ro ii convin, consumatorul poate sa introduca informatiile de livrare si de facturare, fiind apoi directionat catre o pagina de confirmare a comenzii.

Odata validata comanda, site-ul www.sticker-decorativ.ro va trimite consumatorului o recapitulare a acesteia prin posta electronica (email), recapitulare ce va contine detaliile articolelor comandate, pretul total cu TVA incluzand costurile de livrare si timpul de livrare prevazut. Un apel telefonic este posibil sa fie efectuat pentru o validare verbala a comenzii. Plata comenzii se va putea face online, prin card bancar, prin ordin de plata si la livrare, catre firma de curierat ce va livra produsul si va fi imputernicita sa recupereze suma datorata.

Orice reziliere sau modificare a unei comenzi ceruta de catre cumparator nu va fi luata in considerare decat in conditiile in care plata nu a fost efectuata.

In cazul peretilor varuiti cu var lavabil ce are teflon in componenta, consumatorul efectueaza comanda pe propria raspundere. Societatea S.C. STICK DECO S.R.L. pune la dispozitia consumatorilor esantioane gratuite al caror scop este testarea aderentei stickerelor pe peretii acestora. Consumatorul care comanda produsele S.C. STICK DECO S.R.L. si nu testeaza in prealabil aderenta acestora pe perete isi asuma intreaga responsabilitate pentru comanda sau comenzile efectuate.

In cazul fabricarii de stickere specifice (La Cerere)

Clientul atesta si garanteaza ca este proprietarul imaginii(lor), conceptului (conceptelor) trimis(e) sau ca este imputernicit sa le foloseasca, ca dispune de toate drepturile si autorizarile necesare pentru a solicita realizarea stickerului(stickerelor) decorativ(e). Beneficiarul atesta si garanteaza ca imaginea(imaginile) precum si toate elementele afisate: sunt conforme cu legile, statuturile si ordonantele in vigoare, nu violeaza si nu au violat drepturile oricarei persoane fizice sau juridice inlcuzand (fara sa se limiteze) drepturile de proprietate intelectuala, de publicare sau relative la viata privata sau drepturile si obligatiile de protectie a consumatorilor, obligatiile de fiabilitate a produselor si nu prezinta nicio incitare la ura, violenta, sau alt continut ilicit.

Disponibilitate

Produsele S.C. STICK DECO S.R.L. sunt supuse constrangerilor productiei artizanale. Presupunand ca unul din produsele comandate nu ar fi disponibil pe stock, ne angajam sa va contactam prin mail intr-un interval de 5 zile incepand cu data comenzii dumneavoastra pentru a va informa asupra termenului livrarii acestui produs.

Plata

Numai comenzile platite integral sunt considerate ca fiind comenzi ferme si definitive (exceptand comenzile pentru care plata se efectueaza la livrare si care vor fi confirmate telefonic de catre un reprezentant comercial al societatii SC STICK DECO S.R.L.). 

Consumatorul declara a fi in posesia tuturor autorizarilor necesare pentru utilizarea modului de plat ape care l-a ales la validarea comenzii sale.

Societatea S.C. STICK DECO S.R.L. isi rezerva dreptul de la refuza o comanda sau de a efectua o livrare venind din partea unui utilizator cu care a existat un litigiu anterior cu privire la efetuarea platii unei comenzi precedente.

Consumatorul este printre altele anuntat ca site-ul www.sticker-decorativ.ro poate proceda la analiza si/sau la verificarea comenzilor efectuate pentru a lupta impotriva fraudei si in acest caz isi rezerva posibilitatea de a cere consumatorului orice justificativ pe care il va considera util. S.C. STICK DECO S.R.L. isi rezerva de asemenea dreptul ca la sfarsitul acestei proceduri de verificare de a suspenda sau anula orice comanda sau livrare, chiar si in cazul unei autorizari de plata emisa de organele financiare respective, in cazul in care aceasta analiza si.sau verificare ar putea lasa urme de indoiala asupra caracterului fraudulos al comenzii in raport cu un tert.  

S.C. STICK DECO S.R.L. nu va fi in niciun caz responsabila in caz de utilizarea frauduloasa a oricarui mijloc de plata si care nu a fost detectat de catre aceasta procedura de analiza si/sau de verificare.

Sistemul de plata on-line

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa ?i MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati: -Numele posesorului de card -Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii) -Data expirarii cardului -Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura) Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Livrare

Comanda dumneavoastra va va fi livrata la adresa pe care ne-ati indicat-o in momentul efectuarii comenzii.

In cazul in care adresa de livrare este diferita fata de adresa de facturare, consumatorul trebuie sa furnizeze datele corecte ale celor doua adrese atunci cand efectueaza comanda.

In cazul in care informatiile furnizate sunt eronate sau incomplete, provocand astfel imposibilitatea livrarii de care curier, o a doua livrare va fi efectuata odata returnarea coletului (coletelor) de catre curier catre www.sticker-decorativ.ro iar costurile acestei noi livrari vor fi suportate de catre consumator.

La receptionarea comenzii, consumatorul trebuie sa verifice bonul de livrare si starea marfii livrate. In cazul in care marfa livrata este deteriorata sau incompleta, clientul va trebui sa inscrie pe documentele de transport detalii clare, precise si complete si sa trimita o scrisoare recomandata, societatii S.C. STICK DECO S.R.L. cu confirmare de primire, in termen de 3 zile de la primirea marfii.

Livrarea Standard

Comanda dumneavoastra va va fi livrata in termen intre 24 si 48 de ore prin Fan Courier sau Posta

S.C. STICK DECO S.R.L. va depune toate diligentele pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora.

In cazul nereceptionarii coletului in cadrutl termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu societatea de curierat si care ar putea sa dureze cateva zile. Pe parcursul acestei perioade, nicio returnare a costurilor nu va putea fi efectuata.

La primirea comenzii, va recomandam sa verificati conformitatea produselor livrate cu cele comandate si sa indicati, daca este cazul, pe documentele de livrare si sub semnatura, orice neregula remarcata.
Va recomandam sa adresati, prin scrisoare recomandata, societatii S.C. STICK DECO SRL sau pe adresa : contact@sticker-decorativ.ro orice defect al produselor observat la data livrarii.

Returnarea produselor va fi acceptata numai in cazul produselor pastrate in forma initiala si reintroduse in ambalajul in care au fost livrate, impreuna cu accesoriile si instructiunile de utilizare. Costurile legate de returnarea produselor sunt acoperite de catre Consumator.

Pastrarea produselor

Odata produsul sau produsele noastre ajunse la dumneavoastra, va sfatuim sa le depozitati intr-o incapere unde temperatura nu depaseste 20°C si la adapost de lumina soarelui. Stickere-le decorative nu sunt produse ce se pot conserva pe o perioada lunga de timp si va recomandam sa le aplicati in termen de maxim 15 zile de la primirea acestora.

Returnarea produselor

Cu S.C. STICK DECO S.R.L. beneficiate de 15 zile ferme prevazute de Legea Cosumatorului pentru a ne returna un produs care nu va satisface. In aceasta perioada puteti returna produsul asumand costurile de curierat impreuna cu factura primita.

Vor fi acceptate numai produsele a caror stare nu a fost alterata, si intelegem prin aceasta : starea de origine si in ambalajul in care au fost livrate. Orice produs stricat sau al carui ambalaj original va fi fost deteriorat mai mult decat printr-o simpla deschidere, nu va fi rambursat.

Produsele livrate trebuie sa fie retrimise catre S.C. STICK DECO S.R.L. pe costurile si responsabilitatea consumatorului care se obliga de asemenea sa se asigure ca transportarea acestuia(acestora) se va face astfel incat sa nu afecteze starea produsului, in ambalajul original.

In conditiile in care un produs este returnat respectand cele stipulate mai sus, site-ul www.sticker-decorativ.ro va returna suma corespunzand produselor comandate exceptand costurile de transport antrenate de catre livrare precum si alte costuri administrative, totul ridicandu-se la suma de 25 RON (cu TVA) in urmatoarele 15 zile de la receptionarea produselor. Nicio returnare a sumelor nu va putea fi facuta daca starea produselor nu este intacta.

Termenele anuntate mai sus incep din momentul receptionarii comenzii. Acest drept de retractare se exerseaza fara penalizari cu exceptia costurilor de transport. S.C. STICK DECO S.R.L. va face tot posibilul pentru a returna costurile cat mai repede posibil, cu respectul celor mentionate mai sus.

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Informatiile pe care ni le comunicati sunt indispensabile pentru tratarea si livrarea comenzilor precum si pentru emiterea facturilor. Absenta acestor informatii poate antrena anularea comenzii dumneavoastra. Prin inscrierea pe site-ul www.sticker-decorativ.ro va angajati sa ne furnizati informatii corecte si valabile. Comunicarea de informatii false este contrara tuturor conditiilor generale mentionate mai sus precum si conditiilot de utilizare prezente pe site.

Daca ati acceptat, la inscrierea pe site, sa primiti email-uri/sms-uri propunandu-va noutati, exclusivitati si reduceri, aceste email-uri/sms-uri va vor fi trimise intr-o maniera regulata. Puteti oricand sa cereti sa nu mai primiti acest gen de mesaje (email-uri) dans click pe link-ul inserat in partea de jos a fiecaruia dina ceste mail-uri pe care noi sau unul din partenerii nostri vi le vor adresa. Daca doriti sa nu mai primiti SMS-uri de la BeeStick, trimiteti un email la contact@sticker-decorativ.ro indicand numarul dumneavoastra de telefon.

Politica-de-confidentialitate

STICK DECO S.R.L

Sediul social al societatii este in Romania, Municipiul Bucuresti, sector 3, str. Foisorului nr. 122-124, birou 2.
Cod Unic de inregistrare : 26750456

 

Contact Telefon : 004075 114 5179
Contact Email : contact@sticker-decorativ.ro

Conceptul BeeStick (www.sticker-decorativ.ro) :

BeeStick isi propune sa va ajute sa reinnoiti cu regularitate decorarea interiorului casei dumneavoastra asa cum va doriti. Fiecare model de sticker, ales pe gustul dumneavoastra, are ca scop sa va ajute sa afirmati personalitatea proprie interiorului dumneavoastra. Stickerele subliniaza universul decorativ pe care l-ati gandit punand in valoare o camera, imbracand un perete, completand mobilierul. Acest concept nou pe piata Romaneasca evidentiaza dorinta de a scoate din banal locul in care va petreceti cea mai mare partea a zilei. Extrem de usor de aplicat si cu modele foarte diversificate atat in ceea ce priveste dimensiunile cat si culorile, stickerele sunt elementele de decoratiune interioara de ultima moda.

Firma :

BeeStick s-a nascut din pasiunea pentru forme si pentru culori ale creatorilor sai dintre care unii sunt diplomati ai facultatii de Arte Plastice. Obisnuiti sa caute solutii estetice si design-uri inovante pentru decorarea interiorului, acestia au dorit sa combine o productie de calitate artizanala cu un serviciu reactiv, cu respectul clientului intr-o structura in care know-how-ul si satisfactia clientului sunt prioritare. Fiecare sticker este fabricat la comanda, individual. Pentru o calitate sporita, etapele finale ale fabricarii sunt realizate manual. Fabricarea si expedierea sunt efectuate in termen de 24 - 48 de ore pentru ca sa puteti beneficia de stickerul comandat in cel mai scurt timp posibil. Nivelul calitatii se regaseste si in serviciul client : un numar de telefon va este pus la dispozitie pentru orice informatie suplimentara : 0751132293 sau un email contact@sticker-decorativ.ro.

Colectia noastra:

Fiecare concept de sticker a fost ales cu grija cu scopul de a propune o alternativa decorativa care sa corespunda pergect cu centrele dumneavoastra de interes 'natura, urban, animale, evenimente...) si care sa se potriveasca ca o manusa interiorului dumneavoastra fie ca este vorba despre un apartament, o casa sau un birou. Diversitatea colectiei trebuie astfel sa raspunda fiecarei idei si sa ii corespunda. In cazul in care nu gasiti dimensiunile care sa va corespunda sau daca doriti un design "custom" putem realiza fiecare model la dimensiunile pe care le doriti, este de ajuns sa ne contactati. 

Stickerele :

Toate stickerele sunt livrate insotite de instructiunile de aplicare. Pentru o mai buna calitate, stickerele sunt realizate din vinyl Oracal, marca recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea si finetea materialelor. Acest material permite o aderenta excelenta pe tipuri de suport variate. Pentru mai multe informatii privind pregatirea peretelui sau a suportului pe care veti aplica stickerul, va rugam sa consultati rubrica "Cand si cum sa alegeti stickerele decorative ?". Pentru ca stickerul sa fie usor de aplicat si de dezlipit, sau cand doriti sa modificati decorarea interiorului sau sa va mutati, vinyl-ul pe care il folosim a fost special ales pentru a putea fi indepartat fara sa se zgarie sau sa se strice suprafata pe care a fost aplicat (daca, evident, aceasta suprafata a fost in stare buna inca de la aplicarea stickerului)

 
 
 

Inainte de a achiziona produsele sticker-decorativ.ro, cereti-i sfatul lui BeeStick despre cum trebuie sa fie peretii, despre cum se aplica un sticker decorativ, si alte multe detalii.