Produsele Mele Produs(e): 0 Total : 0 lei
Home
Cec Cadou!

Cec Cadou!

Publicati pagina aceasta pe peretele dumneavoastra si faceti-l cunoscut pe Beestick si prietenilor!


Nu stii ce cadou sa oferi persoanei iubite? Las-o sa aleaga cadoul de pe site-ul nostru!

Comandati un Cec Cadou BeeStick! cu valoarea intre 50 si 500 de lei si cu siguranta vei oferi o surpriza placuta!

Comandati un CEC Cadou BeeStick pentru cei dragi si echipa noastra va va trimite 10 mini-stickere GRATUIT pe langa CEC-ul pe care il veti oferi ! Fiecare CEC cadou are o serie proprie iar proprietarul il va putea folosi pentru a-si decora interiorul dupa bunul plac.

Expeditor


intre 50 si 500 lei

Nu vom include in plic nicio informatie referitoare la persoana care a facut cecul cadou.

Destinatar

BeeStick ! va propune cecuri cadou pe care le puteti oferi sau le puteti folosi pentru viitoare cumparaturi in magazinul nostru online (cecul este valabil 1 an) !

 

Tot ce aveti de facut este sa indicati valoarea cec-ului (intre 50 si 500 RON) si sa completati coordonatele dumneavoastra si cele ale destinatarului.

 

Veti primi prin posta cecul cadou. Aveti posibilitatea, bineinteles, sa il expediati direct destinatarului final !

 

Pentru a putea folosi acest cec, nimic mai simplu ! Veti observa ca pe cec este inscris un cod confidential ce trebuie indicat atunci cand realizati o comanda la noi pe site si care va fi dedus din valoarea totala a comenzii. Nu exista un minim de comanda impus iar cecul este valabil 1 an incepand cu ziua in care a fost cumparat. De asemenea, cecul poate fi folosit la cumpararea oricaror produse de pe site-ul www.sticker-decorativ.ro , chiar si pentru promotii.

 

Important !

 

Codul nu poate fi utilizat decat o singura data, nu se da rest iar cecul cadou poate sa reprezinte si o completare a unei comenzi, suma ramasa se va plati la livrarea coletului.